Stoelmassage

De stoelmassage die ik geef is gebaseerd op de Japanse drukpuntmassage: shiatsu. Tijdens een shiatsustoelmassage worden het hoofd, de nek, de schouders, de armen en ook de handen gemasseerd, terwijl de ontvanger op een ergonomische stoel zit. De massage geeft ontspanning en kan spieren los maken.

Shiatsu stoelmassage op locatie

De beperkte duur van de stoelmassage en het feit dat de ontvanger de kleren aanhoudt, maakt deze behandeling ideaal voor werknemers op het bedrijf. De stoelmassage neemt weinig tijd in beslag, terwijl de weldadige effecten op korte termijn groot kunnen zijn. Natuurlijk kom ik graag naar uw bedrijf. Een stoelmassage op locatie is al mogelijk vanaf 2 massages. Indien de afstand groter is dan 10 km ben ik wel genoodzaakt een kleine kilometervergoeding te vragen. Natuurlijk kan ik u dat vooraf laten weten.

Stoelmassage relatiecadeau

Een bon voor een of meerdere stoelmassages is ook leuk als cadeau voor een relatie. Hiervoor heb ik cadeaubonnen beschikbaar. Neem voor meer informatie gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord uw vragen graag via e-mail of telefonisch.

Afspraak maken?

Behandelingen op afspraak, maandag tot en met donderdag vanaf 14.00 tot 21:00 uur. Vrijdag en zaterdag de gehele dag.
Ik ben bereikbaar op 0621644250 (sms’en is altijd mogelijk).