Anti Cellulite

Cupping massage tegen cellulite

De anti-cellulite massage (ook wel cellulitis massage genoemd) is een intensieve massage op plaatsen waar cellulite zich ophoopt zoals de benen, heupen, billen en buik. Deze massage wordt uitgevoerd met vacuümtrekkende cups. Cupping wordt al vele jaren toegepast in de Chinese geneeskunde. Door het vacuüm kunnen in de diepere huidlagen gemakkelijker afvalstoffen worden afgevoerd. Ook wordt de doorbloeding van de cellen in vetweefsel geactiveerd en de aanmaak van collagene en elastine gestimuleerd.

De anti-cellulite massage moet meerdere keren gedaan worden voor een goed resultaat. Vaak is na vier behandelingen al resultaat te zien. De huid wordt strakker en voelt elastischer aan, de cellulitis wordt minder. Om een blijvend effect te behouden is het nodig de massage regelmatig te herhalen.

Dit is een deelmassage gericht op het te behandelen gebied. Indien u wenst kan de massage aangevuld worden met een ontspanningsmassage

De anti-cellulite massage is een intensieve massage op plaatsen waar cellulite zich ophoopt zoals de benen, heupen, billen en buik. Met stevige massagegrepen wordt de doorbloeding van de cellen in vetweefsel geactiveerd en de aanmaak van collagene en elastine gestimuleerd. Tijdens een deel van de massage wordt honing gebruikt om het effect te versterken. Bij deze massage worden dus geen chemische producten gebruikt, alles is honderd procent natuurlijk. Cupping gebruik ik ook om plaatselijke pijn- en energieverstoringen te behandelen, meer informatie daarover vindt u hier.

Afspraak maken?

Behandelingen op afspraak, maandag tot en met donderdag vanaf 14.00 tot 21:00 uur. Vrijdag en zaterdag de gehele dag.
Ik ben bereikbaar op 0621644250 (sms’en is altijd mogelijk).